Els Maduixots segellen a Calella la seva millor actuació

castells

La tercera Diada Castellera de la Festa Major de la Minerva ha marcat la millor de la recent història de la colla local: els Maduixots, que han consolidat la seva gamma de construccions de 7 i han arrodonit la seva actuació amb un simbòlic i visual, i molt aplaudit, vano de 5.

Consisteix en l’aixecament d’una estructura de tres pilars simultanis, un de cinc central, flanquejat a banda i banda per pilars de 4 que conformen una estructura triangular.

Els Castellers de l’Alt Maresme, amfitrions de la diada calellenca, van carregar i descarregar tres castells de 7: un tres de set, un cinc de set i un quatre de set amb agulla.

Els Minyons de Terrassa, per la seva banda, van confirmar els pronòstics que els portaven a Calella amb l’objectiu de refermar-la com a plaça de nou. Els malves, en la prèvia de la seva actuació amb motiu de les Festes de la Mercè de Barcelona, van completar el el tres de nou amb folre i el van acompanyar del cinc de vuit, el dos folrat i el pilar de set amb folre, construccions que podrien pujar un pis a la plaça de Sant Jaume.

Els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, els Carallots, van optar per dos castells bàsics de sis, més el tres de sis aixecat per sota.

Tot i que les previsions amenaçaven pluja, el temps va respectar la cita popular i els calellencs i visitants van omplir de gom a gom la plaça, aplaudint enèrgicament als castellers que han aportar al programa festiu un element més d’atractiu i identitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat