Els Mossos confirmen que els dos cossos trobats a Susqueda són la parella del Maresme desapareguda

Foto: ElPuntAvui

La identificació s’ha pogut fer amb l’anàlisi de les empremtes dels joves

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que els dos cossos trobats dimarts al pantà de Susqueda són els de la parella del Maresme que havia desaparegut a la zona el 24 d’agost. A través de Twitter, la policia catalana ha indicat que finalment la identificació s’ha pogut fer amb l’anàlisi de les empremtes dels joves, de 21 i 23 anys. Els forenses no han pogut identificar les víctimes fins aquest divendres perquè els cossos, que van estar setmanes dins l’aigua, estaven molt deteriorats.

Dimecres, l’endemà d’haver trobat els cossos, es va fer l’examen forense inicial, que va servir per confirmar que la parella havia sigut assassinada. Ahir dijous l’autòpsia va certificar que el cos de la noia tenia una ferida de bala al cap amb orifici d’entrada i de sortida. Pel que fa al noi, ara els forenses treballen per establir si les seves lesions són d’arma blanca o si també van ser causades per una arma de foc.

Malgrat tot, com que ha costat un mes de recerca localitzar els cadàvers, això està dificultant les tasques per determinar les causes de la mort. De fet, el mal estat dels cossos també ha provocat que fins aquest divendres els forenses no hagin pogut analitzar les empremtes dels joves.

La ferida de bala de la noia fa que prenguin força en les investigacions les informacions d’un testimoni que hauria assegurat que va sentir soroll com de trets la nit en què va desaparèixer la parella a Susqueda.

Pel tipus de lesions i pels intents de fer desaparèixer totes les proves sota l’aigua del pantà, els investigadors sospiten que hi podria haver més d’una persona implicada en la mort de la parella. El cos del noi duia una motxilla amb pedres a l’esquena.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *