Les obres del carrer Bruguera començaran el 2 d’octubre

Està previst que tinguin una durada de deu setmanes. El seu cost serà d’uns 270.000 €

La remodelació del Carrer Bruguera, entre els carrers de Sant Joan i Amadeu, seguirà el mateix tipus emprat entre els carrers Romaní i Sant Joan per tal de donar continuïtat d’ús i acabats en aquesta part del carrer Bruguera.

Es donarà continuïtat a aquest carrer fent un carrer de secció a dos nivells, amb una vorera a un sol nivell i una altra vorera aixecada. A més, per tal d’evitar que els vehicles se situïn sobre la vorera es preveu la col·locació de pilones metàl·liques, ha explicat Jordi Sitjà, regidor adjunt a l’alcaldia responsable de l’Àrea de Territori i Obres Públiques, en una nota de premsa.

La remodelació contempla la substitució de la xarxa de clavegueram a tots els trams, la implantació d’una nova xarxa de recollida d’aigües pluvials, substitució de les canonades d’aigua, i durant l’execució dels treballs es preveu una instal·lació provisional per tal que l’afectació als veïns sigui la mínima.

Per a qualsevol aclariment relatiu al curs dels treballs caldrà posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Calella i per dubtes sobre l’accés als aparcaments i trànsit de vehicles amb la Policia Local.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *