Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana en una urbanització de Pineda de Mar

L’operatiu policial va permetre identificar i denunciar l’inquilí de la finca on es va localitzar la plantació. Es tracta d’un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes per un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. S’han intervingut 2.104 plantes de marihuana en diferents estats de creixement.

Els Mossos han informat que van estar investigant una casa de la urbanització Pinemar després de rebre l’avís que s’hi podia estar cultivant marihuana. Els agents van constatar que estava connectada de manera fraudulenta, precària i perillosa a la xarxa comunitària, fet que suposava un greu risc per aquesta finca.

El dia 5 de desembre es va iniciar un operatiu que va finalitzar amb la identificació i la denúncia de l’inquilí de la casa, que estava llogada. Es van intervenir les 2.104 plantes que van trobar al garatge i es va desmantellar la infraestructura instal·lada per al cultiu de la droga, consistent en aparells d’aire condicionat, focus, ventiladors, transformadors, etc.

La companyia elèctrica va restablir el correcte subministrament de l’immoble.

Els Mossos han comunicat que l’investigat va prestar declaració el dia 12 de desembre a dependències policials i les diligències han estat elevades al jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *