Jordi Pesarrodona presenta a Calella el seu llibre “Una qüestió de nassos”

El pallasso Jordi Pesarrodona presenta aquest vespre a Calella el llibre Una qüestió de nassos, fruit de l’experiència que, a partir del 2017, li ha suposat un procés judicial molt conegut. La presentació serà en el marc de l’acte Divendres per la llibertat que organitza la plataforma Seguim Calella. Tot plegat, tindrà lloc aquest vespre a les 20 h a la plaça de l’Ajuntament, com ja és habitual, l’acte comptarà amb música de Cantem per la llibertat.

Una qüestió de nassos és un llibre que ofereix la visió personal, un punt de vista íntim i diferent, d’un represaliat del procés amb menys vis

poemes

ibilització que els presos polítics, però igualment perseguit per la justícia espanyola, el pallasso i exregidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona. La seva autora és Emma Cachón i compta amb els pròlegs de Laura Borràs i Lluís Puig.

Tot va començar un dia de finals d’estiu del 2017 quan va esdevenir una imatge viral de Pessarrodona. Va passar una bona estona quiet i amb un nas de pallasso al costat dels agents de la Guàrdia Civil que custodiaven l’escorcoll que el cos va realitzar a la seu de la conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya. Això va fer que la vida de Jordi Pesarrodona canviés radicalment i li va donar una visibilitat i una rellevància totalment inesperades, que el van convertir en un cap visible d’aquesta revolució pacífica. Però no tothom va entendre el missatge que volia transmetre amb la seva acció, i allà on ell volia expressar pau i diàleg, alguns van interpretar odi, desafiament i burla. 

El llibre està disponible a diferents punts de venda, llibreries i quioscos, d’arreu del territori català, així com al web de l’Editorial Efadós.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jordi ha dit:

    Miliki era un payaso. Charlie Rivel eraa un payaso.Este tal Pessarrodona es un anormal que no tiene oficio ni beneficio.Ofende al resto de payasos del mundo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *