Els Mossos investiguen una presumpta agressió sexual durant el túnel del terror a l’Escola Pia

Els Mossos d’Esquadra estan investigant una presumpta agressió sexual comesa durant les activitats de Halloween a l’Escola Pia. Segons ha denunciat l’escola, en una circular emesa a les famílies de primària, una persona adulta hauria fet tocaments a una de les figurants dins del túnel del terror. En declaracions a RCT el director del centre ha condemnat els fets i ha expressat el seu ferm compromís per continuar treballant perquè mai més succeeixi un incident similar, i menys en un entorn escolar.

Els fets van passar el dimarts 31 d’octubre durant el transcurs d’una de les activitats més populars de la festivitat, el túnel del terror que organitzen alumnes de primària i professorat. En els minuts finals de l’atracció, un ciutadà adult va aprofitar la foscor i l’afluència de gent d’aquest espai per fer tocaments a una de les figurants del túnel, una persona adulta membre de l’equip educatiu.

Des de l’escola, en assabentar-se del succeït es van activar tots els protocols contra l’assetjament sexual i la víctima va presentar la corresponent denúncia davant dels Mossos d’Esquadra. Ara la policia catalana està investigant els fets per tal d’identificar al presumpte agressor. Jose Martín el director del centre ha condemnat l’incident i ha mostrat tot el suport a la víctima.

Per tal de denunciar i evitar que torni a passar un fet similar, l’Escola Pia ha emès una circular a totes les famílies de primària exposant l’ocorregut durant la tarda del 31. Asseguren que com a societat no ens podem permetre aquests fets i menys en un entorn escolar. Des del centre mostren el seu ferm compromís a continuar treballant i a prendre les mesures que calguin perquè incidents com aquests no es repeteixin.

El consistori també ha condemnat els fets i s’ha adreçat a l’escola per mostrar-los tot el seu suport i recursos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.