L’Escola Pia treballa els hàbits saludables i l’esport realitzant un Ironman

Els alumnes de 2n d’ESO de l’Escola Pia de Calella estan realitzant un itinerari d’aprenentatge titulat “Ironman”, en el que es presenta als alumnes el repte de realitzar les tres proves del triatló. D’aquesta manera, els nens i nenes estudien els hàbits saludables relacionant-los amb l’esport i amb el descans.

Ho ha explicat una de les docents que gestiona el projecte, la professora d’Educació Física del centre, Melani Gómez.

Aquest itinerari, el que pretén treballar principalment són els hàbits saludables, el que passa que nosaltres com a context, a Calella com que hi ha l’Ironman, hem aprofitat i hem treballat el que serien els hàbits d’alimentació i un bon entrenament i un bon descans. I com que als nanos els has de motivar una mica, què millor que fer una petita Ironman que fan per equips.

Els equips heterogenis que ja tenen formats i a través dels quals fan els diversos projectes del programa Sumem.

La finalitat és que tots participin, que tots tinguin aquestes sensacions de cansament, d’emoció, de treball en equip; tots uns valors que creiem que l’esport i el treball en grup dóna. I evidentment, gràcies a poder-ho practicar podran respondre aquesta pregunta vertebradora de projecte.

El projecte sobre el triatló s’ha vertebrat a través de totes les assignatures. Per exemple, les experimentals s’han treballat realitzant menús saludables i les matemàtiques calculant la velocitat mitjana de les proves. També han après la importància de la publicitat per donar a conèixer un esdeveniment creant ells mateixos els cartells informatius.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la professora d’Educació Física de l’Escola Pia Melani Gómez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *