Els organitzadors esperen que la pluja no espatlli el Carnaval de l’Alt Maresme

Tots els detalls ja estan a punt per la 17ena, que es farà aquest dissabte 13 de febrer. En unes dues hores i mitja es fa tota la rua, d’una manera àgil i sense que s’entretinguin davant el jurat.

Dalt de tot de l’Avinguda Mediterrani del Poblenou de Pineda arrencarà la rua, a les set del vespre, que acabarà a la Fàbrica Llobet-Guri de la nostra ciutat ben entrada la nit. Entraran per carrer Església i tombaran per Indústria.

Un cop a la fàbrica el ball es farà tant a la sala en columnes com a la plaça Conrad Prat, on hi haurà un DJ. Això permetrà acollir més gent a la festa, ja que la sala polivalent està tancada per obres.

Durant el ball es repartiran els premis. Enguany es fa una categoria especial per carrosses, de forma separada als de grups i comparses. El primer premi per comparsa puja a 2.500€, que es pot sumar als 1.000€ que hi ha de primer premi per a la carrossa.

L’única cosa que pot fer trastocar els plans és el temps. Concretament la pluja. El president del carnaval de l’Alt Maresme, Pere Moragas, espera que no plogui. El que potser farà és fred, però això ja ha dit que no ha de ser cap inconvenient per ningú. Moragas: “Encara que faci fred, que la gent surti al carrer perquè és molt important pels que desfilen. Si no hi ha companyia de la gent que està mirant el carnaval, no agrada. Tothom gaudeix, tant el que mira com el que desfila. Que surti tothom al carrer, i si fa fred, un abric i endavant“.

El Carnaval de l’Alt Maresme mourà a unes 2.000 persones disfressades, repartides en una quarantena de comparses.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *