Calella s’ha adherit al PAE Maresme

12419

És el conveni de col·laboració per a la gestió dels Polígons d’Activitat Econòmica del Maresme, impulsat inicialment per la FAGEM (Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme), l’Ajuntament de Llavaneres i la Unió de Polígons Industrials de Catalunya.

El PAE Maresme té per objectiu promoure els polígons d’activitat econòmica de la comarca, crear ocupació mitjançant la seva reactivació i atreure inversions. Per començar a caminar s’ha demanat una subvenció de 15.000€ a la Diputació de Barcelona, que es tramitarà a través del Consell Comarcal del Maresme.

La primera tinent d’alcaldia, Núria Parella, ha assistit a l’acte de signatura del conveni en nom de l’alcaldessa de Calella, i ha destacat la importància que la nostra ciutat estigui inclosa a aquest projecte perquè, malgrat no tenir un polígon industrial concret, tota la ciutat pot ser receptora de noves inversions i projectes empresarials que es puguin instal·lar a Calella. Parella: “Pensem que és molt important perquè cada vegada es va ampliant més i fins i tot a vegades dins d’aquest PAE pot anar-hi una empresa que demana fer una inversió a una ciutat i no tenen les característiques, i des d’aquest projecte mateix el derivarien cap a un altre de la mateixa comarca. Pensem que treballar mancomunats ens dóna més força a Calella i a tota la comarca del Maresme“.

Núria Parella ha explicat també les primeres accions que es tiraran endavant de forma mancomunada per donar cos al projecte durant aquest any. “Es vol obrir un espai del PAE Maresme al núvol, elaborar una web i un dossier informatiu, intentaran detectar empreses d’arreu del món en expansió i els enviaran la informació de la nostra zona del Maresme, presentaran aquest PAE  ales empreses de la comarca i als polígons, i també volen un protocol d’actuació davant la petició d’informació presentant les diferents ciutats que estan dins d’aquest PAE. Jo crec que és una cosa que ara tot just comença però si que pot donar els seus fruits“.

La signatura s’ha fet al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat