Els partits de la Taula de Confiança dirigeixen la seva primera petició a l’alcaldessa Candini

ple xavier00000000

La Taula de Confiança s’ha reunit per valorar l’inici del mandat i, fruït d’això, els tres partits que en participen -ERC, CeC i la CUP- han emès un comunicat conjunt en què informen de les peticions que han adreçat a l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini. “Amb l’objectiu de seguir millorant en l’àmbit de la transparència”, diu la nota, li reclamen disposar de tota la informació i la documentació que és necessària per poder exercir amb garanties la seva funció d’oposició política. En concret, fan dues peticions.

Els partits del bloc d’esquerres reclamen disposar en primera instància de la informació relativa al funcionament del Ple Municipal. Això, dies després que es fes pública la delegació de competències de l’alcaldessa entre els membres de l’executiu local i la composició del nou cartipàs.

La segona petició fa referència a les comissions informatives, que són els òrgans on es presenten les qüestions que entren a formar part de l’ordre del dia de les sessions plenàries. Demanen que les convocatòries vagin complementades amb la documentació pertinent perquè els partits en puguin fer un estudi previ i la conseqüent valoració.

Esquerra Republicana, Calella en Comú i la CUP expliquen que han fet arribar les demandes a l’alcaldessa Candini, prèviament a donar-ho a conèixer a l’opinió pública.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat