Llamazares nega que els menors no acompanyats que s’estan a Calella tinguin conductes delictives

llamazares00000000

El regidor de Serveis Socials, Ramon Llamazares, ha negat que la Policia Local tingui constància hores d’ara de la comissió de cap delicte per part d’algun dels joves tutelats per la Generalitat de Catalunya que provisionalment s’allotgen a l’Hotel Marisol. Amb tot, ha explicat que el veïnat del carrer Àngel Guimerà s’ha queixat a l’Ajuntament de Calella de sorolls i problemes puntuals de convivència i que, davant d’això, s’ha decidit reforçar la presència policial a la zona. En una entrevista a Ràdio Calella TV, Llamazares ha informat que el grup està format per 60 menors no acompanyats, als quals segueixen permanentment un grup de professionals de la DGAIA.

El regidor de Serveis Socials ha volgut llançar un missatge a la prudència i el respecte a l’hora de difondre segons quines informacions a través de les xarxes socials perquè, a banda de no tenir fonaments reals, ha advertit que provoquen alarma social innecessària i estigmatitzen a un col·lectiu en situació de clara vulnerabilitat. Per abordar aquesta situació, l’alcaldessa ha convocat als grups polítics municipals a una reunió, la setmana vinent.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

5 Respostes

 1. Pere Puig escrigué:

  Cert. El que suposadament pugui fer alguna persona individualment no pot ser generalitzat a un colectiu. Fer córrer notícies no contrastades i que molts cops no són certes no fa mes que afavorir interessos obscurs de qui ho difon.

  • Carme Perelló Celades escrigué:

   Tota la raó, no es poden llençar opinions sense contrastar. Però per això mateix, a l’ajuntament, casa oficial dels ciutadans de Calella, haurien de donar informació correcta i no esbiaixada. Si des del principi no s’hagués negat aldarulls, com a mínim, els ciutadans, potser, no s’haguessinn indignat. Van sortir informacions contrastant la primera notas informativa, on es negava tot i, de mica en mica, s’anat canviant la informació, però sense dir-ho tal qual, i ho puc entendre, perquè seria llençar més foc a les brases. Però insisteixo, s’ha de donar informació, sigui qui sigui el protagonista.

 2. Dalmau escrigué:

  A aquest Llamazares li han pagat perque ompli Calella de menas. I no coneix el islam. Ens está traïn als catalans. I espanyols

 3. Eva escrigué:

  Aquestes acollides, no serien més efectives en cases particulars?
  Amb famílies que els controlessin i els donessin una educació, s’integrarien més ràpidament i s’evitarien els grupets.

  Veig molts balcons amb rètols de “volem acollir”

 4. Carme Perelló Celades escrigué:

  Per altra part trobo molt bé la iniciativa de cura d’aquella zona, per part del cos de seguretat de la ciutat. I, aprofitant el tema d’aldarulls, soroll, etc….. En la zona del c/ Raval, on tenim crec, l’únic lloc d’esbarjo obert tot l’any, i que obre fins a les 5 ó més de la matinada, i que els veÏns que som molt “sufridors” petint en silenci aldarulls,crits, etc……pregunto: el cos de seguretat passa per allà a la matinada, quan tanquen¿ perquè…encara que no tinguin denúncies, saben que és un punt “negre” amb tema de aldarulls, i tocar els c…..atots els veÏns. Em fa por que l’ajuntament normalitzi que el Raval de Calella, sigui normal aquestes actituds. Insisteixo, ara ja és tot l’any, l’hivern els caps de setmana. HO dic per si des del Departament de seguretat en qüestió, no ho sabien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat