Els Pescadors de l’Escala i Barcarola actuaran aquest vespre a la Cantada d’Havaneres de Pequín

L’estiu és l’època per excel·lència de les cantades d’havaneres. A Calella fa 28 anys que l’Associació Gent de Barri de Pequin organitza la del mes de juliol, que aquest any torna a presentar un cartell de luxe.

Els Pescadors de l’Escala i Barcarola -aquest últim és la primera vegada que hi actuarà- són els dos grups convidats a la 28a Cantada d’Havaneres de Pequín que aquesta nit omplirà de gom a gom l’espai de la Riera Capaspre. Josep Piqueras és el president de Gent de Barri de Pequín.

28a Cantada d’Havaneres. Ens acompanyaran Els Pescadors de l’Escala i Barcarola, cadascú amb 4 components. Començarà a les 21h i acabarà aproximament cap a les 24h. Farem mitja part per prendre el cremat que valdrà 1€ el got.

I com a totes les cantades no hi faltarà el tradicional rom cremat. Gent de Barri de Pequín cremarà 60 litres de Rom Pujol que serviran en gots al preu d’un euro.

Com sempre hem fet. Fem 60 litres de rom i el tindrem llest per a la mitja part. El rom val 1€ només, l’únic que s’ha de pagar és el rom. Per got és 1€ i sempre que en quedi, poden repetir el que vulguin.

Per trobar lloc per asseure no caldrà patir. L’organització ha previst cadires per a 1000 persones. La Cantada d’Havaneres de Pequín d’aquest vespre començarà a les 21h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *