Queden 21 persones ingressades per Covid a l’hospital Sant Jaume

S’estabilitza la pressió hospitalària per Covid al Sant Jaume de Calella. Ara hi ha 21 llits ocupats per pacients positius per coronavirus després d’una altra setmana d’intensa activitat d’entrades i sortides. Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en l’actualització setmanal de les dades Covid, des del 21 de juliol i fins ahir dijous s’han registrat 21 ingressos i s’han donat 22 altes, 10 de les quals a pacients que han negativitzat però continuen sent atesos en dependències hospitalàries. A tot això, s’han de confirmar dues noves defuncions per la malaltia.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació, en l’àmbit de l’Alt Maresme i la Selva, és de 45 persones, que són 9 menys que ara fa una setmana. N’hi ha 21 a l’Hospital de Calella, 8 a l’Hospital de Blanes, 4 a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes i 12 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 4 professionals positius i en aïllament per la Covid.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *