Els Premis Ràdio Associació reconeixen la feina d’equip de les emissores locals de l’Alt Maresme

PROGRAMA RÀDIO TEMPORAL

El programa especial sobre el temporal Glòria de les cinc emissores municipals de l’Alt Maresme rebrà avui una menció especial dels Premis Ràdio Associació que s’entreguen aquest nit en una gala al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. És un reconeixement a la feina d’equip de Ràdio Pineda, Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls, Ona Malgrat i Ràdio Calella TV per a la realització de l’especial informatiu que es va emetre coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, el passat 13 de febrer, sota la direcció de Maria Josep Hernández, directora de Ràdio Pineda.

L’especial informatiu sobre el temporal Glòria va recollir diferents testimonis de les tempestes que van tenir lloc entre el 20 i el 23 de gener, amb una afectació molt directa al territori, i la vivència dels periodistes que en van informar. El programa de ràdio va posar en valor el paper de les emissores municipals en la informació directa i de proximitat amb la ciutadania.

El programa es va enregistrar als estudis de Ràdio Pineda i va comptar amb la participació del cap tècnic de Ràdio Calella TV, Jordi Terme. Al seu costat, el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, el director de Ràdio Palafolls, Marc Ferri, el periodista d’Ona Malgrat, Emili Pacheco, i el periodista de Ràdio Pineda, Pep Basart.

El jurat dels Premis ha decidit atorgar ex-aequo el Premi al Millor Professional als periodistes de tribunals Anna Punsí, de la SER, Maria Núria Revetlle, de Catalunya Ràdio, i Benet Íñigo, de RAC1 pel seu treball informatiu sobre el judici del procés. En l’apartat d’Excel·lència, el reconeixement és per al periodista Esteve Giralt, corresponsal de RAC1 a Tarragona i les Terres de l’Ebre, per la cobertura dels episodis del temporal Glòria i l’accident de la petroquímica. El premi al Millor Programa de Ràdio és per Via Lliure, el magazine de cap de setmana de RAC1 conduït per Xavi Bundó.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat