Els protagonistes d’ “Amics per sempre” veuen l’estrena a La Gavina

Òscar Muñoz, actor Toni Salas, copropietari Betsy Túrnez, actriu. Ahir a La Gavina

El Restaurant La Gavina es va convertir ahir a la nit en punt de retrobament de l’equip de rodatge de la pel·lícula «Amics per sempre» que va emetre ahir TV3, dins la programació especial del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona. El llargmetratge es va enregistrar en part en aquest restaurant calellenc per la seva semblança als xiringuitos de la Barceloneta que van desaparèixer per donar pas al projecte olímpic.

Sopar a la fresca i pel·lícula amb pantalla gegant. Un bon pla per a una nit d’estiu que, tot i l’amenaça de pluja, va seguir al programa previst. Els protagonistes de la pel·lícula es van retrobar ahir als Banys La Gavina per veure-la plegats. El film explica la història d’en Carles, el propietari de l’ últim xiringuito de la Barceloneta, un espai abocat a canviar de fesomia per poder donar pas a una nova Barcelona olímpica. Una comèdia romàntica de la productora Lastor Media que planteja el dilema del preu a pagar sovint per poder donar pas al progrés. L’ actor Òscar Muñoz interpreta el protagonista.

«Una cosa que em va agradar molt és que aquesta història està ubicada a la Barceloneta, que és un barri que té un caràcter molt propi, gairebé com un poble. M’ he sentit molt feliç de poder representar aquesta gent d’ un barri treballador i humil que ha rebut «hòsties» en aquesta història perquè se’ls carreguen els xiringuitos. M’ ha fet molt content poder representar aquest barri»

Els Banys La Gavina van haver de canviar força pel rodatge tot i la seva semblança amb les mítiques guinguetes de la Barcelona preolímpica. L’ equip tècnic sota la direcció de Román Parrado i els actors recorden el rodatge el passat mes d’abril a Calella com una experiència molt agradable al costat del mar amb un molt bon ambient de treball. L’actriu Betsy Túrnez diu que rodar al costat de la platja va ser un regal.
«Va ser un regal. Començar el rodatge, perquè a més van ser els primers dies, a la platja, en un «xirigo» a la mateixa sorra va ser un privilegi. Ens va ajudar molt a a agafar molta realitat, tot aquest imaginari que hem de recrear moltes vegades el actors aquí ja el teníem fet. Com a punt de partida va ser estupendo, un regal»

«Amics per sempre» es va convertir ahir en un pretext per retrobar-se i fer que per uns moments La Gavina tornés a ser «El borquerón», l’ últim xiringuito de la Barceloneta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *