La Diada de Sant Jordi, al Passeig

El Passeig Manuel Puigvert serà el centre neuràlgic de l’activitat per la Diada de Sant Jordi aquest diumenge, amb la venda de llibres i de roses, presència d’entitats locals i activitats pensades per al públic familiar, el d’aquí i de rodalies. La principal novetat d’una celebració que s’ha traslladat a un espai ampli i a l’aire lliure és la ludoteca de jocs tradicionals, on també hi haurà un gran inflable en forma de drac. Es farà la representació d’”El conte dels Gegants” i un concert de música fusió de grallers i guitarra, a càrrec dels membres de la colla local. També s’entregaran els premis dels concursos “Reiventa’t la llegenda” en termes d’igualtat home-dona.

L’Ajuntament de Calella ha donat a conèixer el detall de la programació de la Diada de Sant Jordi, que arrencarà en la vigília, demà dissabte 22 d’abril, amb una taula rodona amb escriptors i escriptores locals a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça. Serà al punt del migdia.

El diumenge 23 d’abril, la Fira del Llibre i de la Rosa canvia d’escenari i es farà al Passeig Manuel Puigvert, de deu del matí a set de la tarda. S’hi podran trobar paradetes d’empreses i entitats locals.

Durant el matí funcionarà un espai de ludoteca amb jocs tradicionals i inflables, i es es farà una exhibició de twirling. Durant la tarda, la Colla de Geganters i Grallers de Calella representaran El conte dels gegants de Calella i faran un tast de música de gralles i guitarra. La programació acabarà amb el lliurament de premis dels concursos d’escriptura i il·lustració Reinventa’t la llegenda que ha organitzat l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Calella.

Totes les activitats tindran entrada lliure i gratuïta. Consulta els horaris de la programació a continuació:

Cartell_SantJordi23_v2

Sigantura de llibres d’autors i autores locals

L’Ajuntament de Calella ha programat una petita marató de signatura de llibres a càrrec d’autors i autores locals que han presentat llibre per aquest Sant Jordi o han publicat recentment. Serà també en un espai habilitat dins la Fira del Llibre i de la Rosa al Passeig Manuel Puigvert, amb aquest horari:

🔹 11.00h Míriam Villaret
🔸 11.30h Daniel Rangil
🔹 12.00h Pere Puig
🔸 12.30h Lluís Valls
🔹 13.00h Gustavo Martínez Fernández

🔹 16.30h María Díez
🔸 17.00h Marçal Mora
🔹 17.30h Montse Turà i Sadko Codesido

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *