Els restaurants maresmencs amb “Solete” de la Guia Repsol

La Guia Repsol ha actualitzat el llistat d’establiments amb “Solete”, una distinció per a negocis locals que són imprescindibles de l’estiu. Hi ha guinguetes de platja, però també gelateries i bars i terrasses que “reivindiquen el dia a dia”. Per tot l’Estat s’han distribuit un total de 3.300 enganxines grogues, i quatre són al Maresme.

Els quatre “Soletes”als millors establiments de restauració del Maresme han estat per a:

La Guingueta de La Paquita (Teià). Funciona al Club de Tennis Teià, on els propietaris hi van traslladar el mític bar de platja que teníen a Montgat. La guia en destaca els ous fregits amb pernil, les patates fregides i les sardines al punt. “Uns fixes del seu menú”, indica.

Paquita Slow (Canet de Mar). Un bistró que trobareu a la Riera Buscarons que està especialitzat en tapes, hamburgueses i sobretot les fideuàs, que podreu acompanyat amb una àmplia carta de vins i caves per copes.

Lasal del Varador (Mataró). L’emblemàtica terrassa de platja de la capital del Maresme té un “Solete” perquè – segons la guia Repsol – té un entorn ideal per compartir amb amics i família. De la carta, en recomana les tapes i els arrossos mariners.

La Morera (Mataró). Restaurant i bar de tapes a l’avinguda del Maresme on hi trobareu un menú a 10 euros en el que hi ha des de mangonguilles casolanes a ostres de Normandia, segons el dia. “Un imprescindible”, conclou la guia Repsol.

Aquesta nova onada, 314 negocis han estat distingits amb l’enganxina groga. Barcelona, Cadis, Màlaga o Madrid i Alacant estan entre les províncies amb més reconeixements.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.