Els sardanistes celebren dissabte la tradicional revetlla de Sant Jaume

Revetlla de Sant Jaume, juliol 2015, arxiu
Revetlla de Sant Jaume, juliol 2015, arxiu

L’Agrupació Sardanista de Calella organitza aquest proper dissabte la tradicional revetlla de Sant Jaume. Es tracta de la festa estival dels sardanistes que es fa al passeig Manuel Puigvert a partir de les 21h i inclou diferents activitats com ara el concurs de fanalets artístics, el concurs de colles improvisades i el sardaxou amb la cobla Contemporània.

La revetlla de Sant Jaume està concebuda com una festa familiar on els més petits tenen un protagonisme destacat. Pel que fa al sopar, tal i com explica el president de l’Agrupació Sardanista de Calella, Ramon Pedemonte, és a base de pa amb tomàquet i embotit.

El concurs de fanalets artístics té molt d’èxit. L’any passat pares, mares i fills en van fer 47, tots molt diferents entre sí i molt originals. Els tres primers premis reben entrades per anar al parc aquàtic Marineland i una joguina. La resta de fanalets també estan reconeguts per l’organització ja que tots els nens i nenes reben un petit obsequi. Es tracta de les joguines que l’Agrupació Sardanista compra i d’altres que rep com a col·laboració. A més, també es contempla un obsequi especial que cedeix l’Associació Sant Quirze.

Un dels moments més esperats de la nit és l’actuació dels membres de la cobla Contemporània amb el seu sardaxou. Un espectacle innovador i modern en què aquesta cobla interpreta cançons de tot tipus i estils. Ho explica el secretari de l’Agrupació Sardanista, Carles Tarridas.

La revetlla de Sant Jaume també inclou el concurs de colles improvisades. Enguany arriba a la 57ena edició.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *