El Festimatge entregarà diumenge els premis d’Honor del Trofeu Torretes

El certamen calellenc que uneix la imatge fixe i en moviment enfila l’últim cap de setmana de programació. Continuen obertes les exposicions fotogràfiques que es posen visitar a l’Ajuntament Vell, “El lloc decisiu”, de Pierre Radisic, i la col·lectiva de la Fàbrica Llobet-Guri. Demà dissabte se celebrarà la trobada de cinema 9,5mm, la primera en format digital per l’actual situació pandèmica. I diumenge s’oficialitzarà la cloenda de l’edició del 2021 amb la gala de lliurament de premis, a la Sala Mozart, en el marc de la qual s’entregaran els premis d’Honor del Trofeu Torretes de fotografia i curtmetratges. El jurat va fallar veredicte fa setmanes i en coneixem els guanyadors.

El Premi d’Honor del Trofeu Torretes de fotografia, que celebra l’edició número 45, ha estat per l’irlandès John Sheridan. Autor d’una sèrie d’imatges en què retrata la força dels paisatges i les persones que viuen a la illa.

 

john sheridan

El Premi d’Honor del Trofeu Torretes de curtmetratges, l’edició número 27 del certamen, és per Lo efímero, un treball dirigit pel madrileny Jorge Muriel sobre una trobada casual al metro entre dos desconeguts.

Durant la gala d’aquest diumenge a la Sala Mozart s’entregaran la resta de premis del certamen que organitza Foto-Film Calella i que ha recuperat aquest any la presencialitat. S’aprofitarà per donar els guardons de l’edició passada del 2020, que es va suspendre per la pandèmia.

L’acte se celebrarà seguint totes les mesures de seguretat sanitària.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *