Els Segadors del Maresme despengen l’estelada situada sota el far de Calella

composició segador del maresme

El moviment social d’ideologia unionista Els Segadors del Maresme han tret la bandera independentista que estava situada sota el far de Calella. Ells mateixos han publicat a les seves xarxes socials imatges i vídeos del moment en el que la despenjaven i trepitjant-la.

Els Segadors del Maresme han publicat en un vídeo com trepitgen l’estelada de Calella.

El seu portaveu, José Casado, ha explicat que l’objectiu d’Els Segadors és treure els símbols independentistes, perquè asseguren que divideixen la ciutadania.

Nosaltres som un grup que ens dediquem a treure consignes independentistes que l’únic que fan és separar i dividir la unió dels ciutadans. Nosaltres, com a ciutadans, catalans i espanyols, creiem que cadascú a casa seva pot posar el que vulgui però clar, en espais públics s’han de respectar perquè hi ha gent que està totalment en desacord de tot el tema de posar plàstics contaminants de color groc i banderes estelades.

Els Segadors fan accions arreu del Maresme amb la cara tapada perquè afirmen que són increpats i amenaçats per part de radicals independentistes. També a les xarxes socials, on Casado assegura que reben amenaces diàries.

Més pel tema de les repercussions que hi ha a posteriori, ja que la setmana passada es van filtrar matrícules i dades de persones i davant les amenaces que s’han rebut i per no tenir problemes. Per evitar represàlies de la gent més radical de l’extrema independentista, s’actua amb la cara tapada. Ens increpen a cada acció que fem, ens amenacen, s’ha presentat una denúncia inclús. Tenim molta pressió per part dels més radicals independentistes.

Els Segadors han mostrat a les xarxes socials l’acció que van dur a terme a Calella.

Actualment compten amb una cinquantena de membres que s’agrupen sota el nom d’Els Segadors del Maresme. Casado ha indicat que l’himne de Catalunya és de tots els catalans.

Som igual de catalans que els independentistes i creiem que l’himne d’Els Segadors és l’himne de tots els catalans, no només de la facció independentista de Catalunya.

El portaveu d’Els Segadors ha explicat que s’estan consolidant com a associació pròpia i que han registrat la seva marca. També col·laboren amb altres moviments d’ideologia unionista com els GDR (Grups de Defensa i Resistència), els CDT (Comitè de Defensa de Tabàrnia), Plataforma per Tabàrnia o Coordinadora per Tabàrnia. Casado ha afirmat que totes les seves accions s’emmarquen dins de la legalitat espanyola.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a José Casado, portaveu d’Els Segadors del Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat