L’ANC-Calella per la Independència organitza autobusos per anar a la manifestació “contra la repressió”

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Contra la repressió s’ha convocat per aquest diumenge 15 d’abril una nova manifestació pels carrers de Barcelona, i per la qual la territorial local de l’ANC, Calella per la Independència, organitza un desplaçament en autocar. El preu és de 9 euros i sortiran el diumenge a les 9 del matí dels apartaments Toyca.

Xavier Ponsdomènech, portaveu de l’ANC-Calella per la Independència, ha destacat que les mobilitzacions són continues per part de la societat civil amb l’objectiu de lluitar contra el que asseguren és repressió per part de l’Estat espanyol.

La manifestació de diumenge serà un punt i apart, però i seguit. Anem sumant cosetes, anem sortint al carrer, hi ha moltes coses obertes a través de la societat civil. Els CDR també fan les seves mobilitzacions mobilitzant un tipus de gent més activa, l’Assemblea s’ha sumat a allò que pugui arribar de manera més transversal i plural i jo crec que no estem parant. No hem deixat de fer coses des de l’1 d’octubre i el que es vol des de l’Estat espanyol és violentar aquesta situació i seguir amb aquesta repressió brutal de falta de democràcia de l’Estat espanyol.

La manifestació tindrà el seu inici a la plaça Espanya a les 12:30 h.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al portaveu de l’ANC-Calella per la Independència, Xavier Ponsdomènech.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat