“Els seus Drets en Joc”, la campanya solidària de recollida de joguines de Creu Roja Joventut

els-seus-drets-en-joc

Creu Roja Joventut ha posat en marxa un any més la tradicional campanya de recollida de joguines per tal que cap infant es quedi sense el seu regal la nit de reis.

Enguany el lema de la campanya és «Els seus Drets en Joc». En aquesta zona la campanya solidària es fa a través de la Creu Roja de l’Alt Maresme, amb seu a Pineda de Mar. Els requisits són els mateixos de cada any. S’han d’aportar joguines noves, que siguin educatives i que promoguin el joc cooperatiu, que no siguin bèl·liques i no sexistes. Toni Garcia, tècnic de la Creu Roja de l’Alt Maresme i responsable de la campanya, ha explicat a l’InfoMigdia que volen joguines noves per evitar que hi hagi nens de primera i segona categoria.

La reflexió de fons que ens proposen des de la Creu Roja Joventut amb aquesta campanya és la d’evitar la marginació infantil que pot provocar una societat consumista, sobretot en aquestes dates.

Toni Garcia destaca que tenen dificultats per trobar joguines per al segment de joves d’entre 8 i 12 anys.

La campanya ja està en marxa i les persones que vulguin col·laborar poden lliurar les joguines noves en diferents punts de la ciutat.

Les joguines es poden portar fins el 2 de gener totes les tardes al local de la Creu Roja de Calella, al carrer Jovara 44, a Serveis Socials i a diferents establiments col·laboradors, tal i com detallava Toni García.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat