Els socialistes acusen ERC de perseguir les idees polítiques contràries a les seves

I que ho faci per exigir el trencament del pacte de Govern Municipal entre el PdeCAT i el PSC, en comptes de centrar-se en treballar i fer propostes en benefici general de la població. L’agrupació local socialista ha emès un comunicat en què critica que els republicans falten a la veritat a l’hora d’explicar el perquè de la seva exigència. S’hi puntualitza que l’únic senador del PSC no va participar en la votació sobre l’aplicació del 155 que es va dur a terme a la cambra alta i que, en tot cas, la seva aplicació ha estat una prerrogativa exclusiva del Govern espanyol del PP.

En el comunicat, l’agrupació local socialista recorda en les últimes setmanes ha estat condemnant les càrregues policials de l’1 d’octubre i les amenaces que han rebut gent de Calella; que també han donat suport al model d’escola catalana i que han rebutjat l’empresonament del vicepresident i els consellers de la Generalitat de Catalunya. Van qualificar la mesura provisional de “desproporcionada”.

En aquest context, el PSC de Calella acusa ERC de situar-se en un grau de radicalitat que està portant a la deshumanització de la política. I convida al principal partit de l’oposició a destinar les seves energies en idear projectes i fer propostes per millorar la ciutat i la vida dels ciutadans; i no en perseguir posicions polítiques contràries a les seves.

Per últim, agraeix el Grup Municipal del PDeCAT i especialment a l’alcaldessa Candini la seva “coherència política” en aquests moments de dificultats i per haver posar per davant els interessos de ciutat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *