Escassa participació a la votació dels Pressupostos Participatius de Joventut

Josep López i Manel Lamadrid, promotors del projecte "Copa Col·legial Calellenca"

Només els representants de dos dels projectes presentats a la convocatòria van acudir ahir al vespre a l’assemblea de discussió i debat, que es va celebrar a l’Espai Mercat. De fet, eren sis els que van ser seleccionats per arribar a aquesta fase final i optar al finançament del projecte de Pressupostos Participatius de Joventut, dotat amb 10.000 euros. Així doncs, cadascun d’ells es repartiran, a parts iguals, la partida.

Un dels projectes finançats serà el de la instauració d’una competició de diverses modalitats esportives entre els centres d’educació secundària de Calella. La proposta Copa Col·legial Calellenca ha estat presentada per Josep López i Manel Lamadrid, alumnes de 1er de Batxillerat de l’Escola Pia.

Inicialment contemplaven un pressupost estimat de 1.500 euros per organitzar i realitzar la competició, bàsicament per comprar l’equipació i material, i les despeses d’arbitratges. Josep López es mostrava ahir content perquè el seu projecte tiri endavant però igualment sorprès per l’absència dels representants de la resta de projectes.

La idea és celebrar aquesta competició entre els mesos de maig i juny, un cop hagin finalitzat les lligues federades.

L’altre projecte que percebrà el finançament dels participatius de Joventut busca organitzar tallers i classes particulars per a alumnes que ho necessitin. Es tracta d’Aprendre a l’abast de tothom, i l’han presentat Joseph Rojas i Carme Nogueras de l’Institut Bisbe Sivilla.

Nogueras creu que aquest projecte pot ser beneficiós perquè pot arribar a diversa gent si hi està interessada ja que no té límit d’edat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *