Els socis de l’Esplai demanen que els deixin ballar

Els socis de l’Esplai de la Caixa apuntats a les classes de ball en línia protestaran aquesta tarda davant les noves restriccions per contenir l’expansió del virus de la Covid i que de nou els ha deixar sense poder ballar. Ho faran a partir de les 18:30h al costat del Monument a la Sardana, que és la zona on actualment hi fan totes les activitats setmanals, assentats i forma pacífica.

El president de l’entitat, Josep Mª Granyó, ha dit a aquesta emissora que no entenen que s’assenyali el col·lectiu de la gent gran quan justament és el que està protegit amb la doble pauta de la vacuna i el que compleix fil pa randa amb les totes les normes.

Estem vacunats, portem mascareta, respectem les normatives; dona la sensació com si continuéssim sent culpables d’aquests brots de Covid. Quan veus la cara de la gent després de tant de temps amb la problemàtica de la pandèmia, que podem sortir, podem parlar, podem ballar, podem tractar, podem fer societat. Això no es pot perdre quan no som els culpables i probablement no en siguem els perjudicats.

Granyó ha volgut deixar clar que aquesta no és una queixa en contra del regidor Ramón Llamazares ni de l’alcaldessa Montserrat Candini. Protesten perquè volen ballar.

No és cap queixa directe sobre la persona de Ramón Llamazares ni de l’alcaldessa Montserrat Candini. Anem a reivindicar o protestar sobre les mesures que sembla ser que a Calella són més exigents que en pobles del costat. La reivindicació d’aquesta tarda, simpàtica i agradable, és perquè no ens permeten practicar el ball el línia o el ball en general quan considerem que nosaltres som un col·lectiu que bastant ja hem patit i que ara la gran majoria està protegit. El problema del rebrot de la 5na onada no és un problema de la gent gran és un problema de la gent jove.

Els Faroners de Calella actuen avui al passeig

La protesta anirà seguida de la primera de les dues Cantada d’Havaneres que el col·lectiu de la gent gran ha previst per aquest estiu i que farà el grup Faroners de Calella. En principi estava previst fer un cremat i que la gent es pogués portar el berenar de casa però finalment tampoc se’ls ha permès. Josep Mª Granyó convida a tothom a fer-los costat.

Havíem previst fer un cremat inclús havíem dit que la gent es portés el berenar i això tampoc ens ho permeten. Però posarem música, la protesta i després les havaneres fins aproximadament les 21h del vespre. Convido a tothom que vingui a participar i que d’alguna forma es faci solidari per la reclamació del ball en línia o d’altres tipus de balls.

Cartell havaneres

A l’entrada al recinte es prendrà la temperatura i es posarà gel hidroalcohòlic. L’entrada a les havaneres és gratuïta però es farà pagar 1€ per la cadira per ajudar a finançar l’actuació.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Ramon Quintana Jolonch ha dit:

    Jo el que faria es anar a fer el “ball asseguts” davant de la porta principal de l’Ajuntament”…, ja que la protesta que farem al Paseitg, els que ens han prohibit ballar, que es per la gent gran una activitat d’esport i manteniment molt important, no se’n assebentaran, perquè ells en el lloc de la protesta no hi treuran el nas…
    Els polítics municipals d’aquest municipi, sembla que s’han begut l’enteniment, i el sentit comú el tenen poc desarrotllat…
    Així va tot, i no continuo!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *