L’Hospital de Calella restringeix les visites als pacients no Covid

Control d’accés al vestíbul de l’Hospital Sant Jaume (Arxiu)

Noves mesures davant l’actual situació epidemiològica provocada per la Covid. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha restringit les visites als pacients que estan ingressats als hospitals de Calella i Blanes per tal de minimitzar el risc de contagi. Ha establert un nou horari de visites, limitat a la franja del matí, de 13 a 14h, i per només un acompanyant, que es recomana sigui sempre la mateixa persona i tingui la pauta de vacunació completada.

Qui accedeixi al centre per visitar un ingressat no Covid haurà de portar posada en tot moment la mascareta quirúrgica, tant a dins com a fora de l’habitació. No se la podrà treure sota cap circumstància. També haurà de rentar-se les mans a l’entrada amb solució hidroalcohòlica.

Amb tot, es manté aïllada la segona planta de l’Hospital de Calella i no es pot visitar cap dels pacients que hi ha ingressats a les habitacions. La setmana passada s’hi van detectar 3 casos positius entre els hospitalitzats.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva demana i agraeix la comprensió i la col·laboració de la ciutadania per reprendre la normalitat “tan aviat com sigui possible”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *