Un relat eròtic per la nit de divendres

CARTELL LAS TRAVESURAS DE EROS

El Pati de la Biblioteca de Calella acull aquest divendres una mostra de relats eròtics a càrrec de la narradora Sandra Rossi. ”La Travesuras de Eros” és un espectacle que conté quatre relats d’autor, un d’ells de la mateixa Sandra Rossi, on el fil conductor és el déu Eros.

Un lligacames, un espectre, un desitj obsessiu i un tango; quatre històries travessades per la juganera mirada del déu de l’amor, la luxúria i el desitj de la mitologia grega.

Un espectacle que conté quatre relats de caire eròtic, quatre relats d’autor i un d’autora que és el meu, i el fil conductor és aquest déu entremaliat, aquest déu que gaudeix inflamant-nos.

L’art i el relat eròtic es donen la mà buscant la llibertat de l’oient per interpretar, gaudir i sentir. En aquest sentit Sandra Rossi ha volgut compartir una de les moltes anècdotes amb les que s’ha trobat en acabar l’espectacle.

Només t’explicaré una anècdota de totes les que m’han passat. Una nit, en acabar Las Travesuras de Eros, una dona de certa edat em va dir, nena, que sàpigues que he trucat al meu home perquè m’esperi despert.

”Las Travesuras de Eros” és un espectacle gratuït que es farà divendres a les 21h al Pati de la Biblioteca, pel que cal fer inscripció prèvia al mateix equipament, enviant un correu electrònic a b.calella.csp@diba.cat, o trucant al 93.7690386.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat