Els sopars al carrer donen inici a la Festa Major petita, amb una programació carregada d’activitats

sopars1

Els veïns de Calella sortiran aquest vespre per compartir sopar, bon ambient, música i balls, en una de les activitats més esperades de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita. Es faran sopars a la fresca a carrers, places i fins i tot al Parc Dalmau. La festa s’allargarà fins ben entrada la nit, però dissabte caldrà llevar-se d’hora per acudir a un dels actes més tradicionals, propis de Calella i solemnes de la festivitat: l’ofici de la secretària a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, a les 8.00h. Serà presidida per mossèn Pere Bellvert, fill de Calella, rector de Fornells de la Selva i canonge de la Catedral de Girona. En acabar, la comitiva es desplaçarà al Passeig Manuel Puigvert on hi haurà una xocolatada popular a càrrec de l’Associació Sant Quirze.

La programació de Festa Major Petita 2018 seguirà a les 10.00h amb la tercera edició de la Mostra de Postres Casolanes, amb venda de les elaboracions, al Mercat Municipal i a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital Sant Jaume.

A la zona esportiva de La Muntanyeta es disputarà la Copa de Festa Major Petita 2018, que inclourà un torneig de futbol 7, bàsquet i handbol. Aquesta activitat va ser una de les guanyadores del Pressupost Participatiu de Joventut, i començarà a les 10.00h.

Al migdia es farà l’Ofici Solemne de Festa Major per celebrar els Sants Patrons de Calella. L’eucaristia estarà presidida per mossèn Cinto Busquet, amb l’acompanyament del Cor Harmonia, i s’avança que es vol pregar per la cohesió social i les llibertats del poble.

El concert-vermut amb el grup Xarop de Nit es farà a les 12.30h a la Plaça Catalunya. Una activitat organitzada per l’Associació de Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya.

A la plaça del Maresme es farà el ball per a la gent gran amb el Duet Ària. Començarà a les 16.30h i en acabar s’oferirà un berenar als assistents, amb la col·laboració dels Veïns del Rierany dels Frares.

Idolls Party és el nom de l’espectacle de titelles i mascotes de gomaespuma amb bombolles, neu, balls i jocs que es farà a les 17.00h al carrer Sagnier, amb berenar per a la mainada inclòs.

Al Passeig Manuel Puigvert es farà el concert i ball de Festa Major, a partir de les 18.00h, amb l’orquestra Parfils.

La música es traslladarà a mitjanit al Pati de l’Ós amb l’actuació dels grups Hora de Joglar i Red Shoes, amb entrada gratuïta.

La programació de diumenge inclou una festa de l’escuma a la plaça Lluís Gallart, a partir de les 17.00h.

A la mateixa hora, el Club Bàsquet Calella farà la primera edició del Torneig de Bàsquet Familiar de Festa Major al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat