Els talls intermitents de la N-II provoquen retencions de trànsit

La col·locació d’un nou semàfor a l’alçada del carrer Sant Pere ha provocat talls intermitents aquest matí a la N-II, on els cotxes només podien passar per un carril. S’ha donat pas alternatiu des del carrer Ànimes i des de la sortida del pàrquing del Mercat.

Els talls han provocat retencions de trànsit que han arribat fins a la rotonda de l’entrada al polígon de Poblenou, segons deien alguns dels conductors afectats.

El tinent d’Alcaldia de Mobilitat, Albert Torrent, ha admès que les obres poden ser un inconvenient però que s’ha intentat fer en la millor època possible. També ha indicat que s’ha incorporat presència policial a les hores de màxima afluència.

Tots sabem que fer unes obres hi haurà un moment que serà un inconvenient, i per tenir un gaudi posterior, primer s’han de fer les obres que pertoquen i sabíem que teníem aquests tres dies de talls intermitents. Sempre mirem d’encaixar-ho en una època on el trànsit sigui menor, però inexistent no ho serà mai, perquè la N-II suporta el trànsit que suporta, que és vergonyós, però no hi havia altra manera de fer-ho. El que s’intenta és, als moments de màxima afluència, que són les hores de sortida dels col·legis, que és el moment que hi ha més trànsit, s’intenta fer presència policial per alleugerir-ho

Torrent ha explicat que aprofitaran la instal·lació del semàfor per fer les obres de substitució del clavegueram dels trams de muntanya entre Sant Pere i Sant Joan.

Tenim aquests tres dies que s’allargaran més temps, perquè després de l’obra del semàfor, ho encavalcarem amb una obra que hem de canviar el tros de claveguera del tram muntanya entre Sant Pere i Sant Joan, que l’any passat ja va patir dos esfondraments, i perquè no torni a passar a ple estiu, haver de tallar la carretera, i els inconvenients que pateixen els veïns, hem estat esperant fins ara per fer aquesta obra i canviar tot el clavegueram d’aquest tram

El tinent d’Alcaldia ha avançat que el semàfor es posarà en funcionament el més aviat possible, per tal que la gent estigui habituada al semàfor abans del trasllat de la nova escola.

Intentarem posar-lo en marxa el més aviat que puguem, també per anar ajustant i que la gent s’hi vagi acostumant. Intentarem que quan l’escola comenci a funcionar, el semàfor ja porti uns dies també funcionant. Última hora, les entrades i les sortides dels nens, hi haurà la policia també. El semàfor és més per la resta d’hores que no pas per les hores d’entrada i sortida dels nens dels col·legis

Les obres per la instal·lació del nou semàfor duraran tres dies, des d’avui fins dimecres, de 10 h a 15 h. El nou semàfor facilitarà la comunicació als dos costats de la N-II.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al tinent d’Alcaldia de Mobilitat, Albert Torrent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *