Actuació de l’Ajuntament davant el risc sanitari de l’edifici de Monturiol

Les queixes veïnals per l’acumulació d’excrements de coloms i la presència d’alguns animals morts en un edifici abandonat i a mig construir del carrer Monturiol estan sent ateses per l’Ajuntament de Calella, segons ha confirmat el mateix consistori a aquesta emissora. Des de l’àrea de Sanitat del tinent d’Alcaldia Ramon Llamazares s’ha contactat amb la propietat –una entitat bancària– perquè posi solució a una situació que constitueix un risc sanitari. No és la primera vegada que se li va un requeriment similar. Ja l’any passat se li va demanar la col·locació de barreres per impedir l’accés dels ocells. Ara, que ho revisin i ho reforcin, a més que facin una neteja a fons de l’immoble.

La petició que l’Ajuntament de Calella ha fet arribar a la propietat de l’edifici del número 62-64 del carrer Monturiol va en una doble direcció. D’una banda, que es revisi l’estat de les barreres, i en concret la malla que tapa un cel obert interior que podria estar malmesa; i de l’altra, que es netegin els residus dels coloms i es retirin els animals morts.

El consistori exposa que ja l’any passat s’hi va contactar per una problemàtica similar.

Aquesta setmana, Ràdio Calella TV es feia ressò de les queixes del veïnat per la brutícia de l’immoble i justament la presència de dos coloms morts que pengen d’una de les finestres de la façana. Aquestes s’havien fet arribar a l’ajuntament a través de l’app Calella a punt.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *