Calella Marxa presenta avui el seu llibre sobre receptes

Calella Marxa presentarà aquesta tarda el seu primer llibre de receptes que han elaborat entre tots els socis de l’entitat. Un recull de propostes ben variades que permetran endinsar-se als fogons a tota mena de persones. La presentació del llibre es farà aquesta tarda al pati del Museu Arxiu amb la presència de la prestigiosa xef, Carme Ruscalleda. La xef guardonada amb 7 estrelles Michelin ha estat l’encarregada també de fer el pròleg del llibre i d’incloure una recepta.

Martí Barrera, president de l’entitat, ha explicat que ha estat tot un honor poder comptar amb una persona tan important en el món de l’alta gastronomia com Ruscalleda.

Ruscalleda serà la protagonista perquè hem abusat una mica d’ella. Ens ha fet el pròleg del llibre, ens ha fet una recepta per nosaltres i avui vindrà a la presentació. Per una entitat com la nostra és tot un èxit que una xef com Ruscalleda ens ajudi tant. De fet, fem la presentació més tard perquè ens ho va demanar per uns compromisos que tenia per Sant Jordi.

El llibre és un recull d’una seixantena de receptes de tota mena, des de més senzilles, a més sofisticades i elaborades, però aptes per a tothom a qui li agradi la cuina.
La presentació del receptari es farà aquesta tarda al pati del museu arxiu a les 19 h. En cas de pluja l’entitat ja ha avisat que anunciarien un pla B.

Sí que tenim un pla B, però hem trucat al servei de meteorologia de la Generalitat i també al Consell Comarcal i coincideixen a dir-nos que malgrat fa mal dia, aquesta tarda en un 95% de probabilitats, no plourà. Per tant, ho mantenim al pati del museu arxiu.

Tot plegat serà avui a partir de les 19 h de la tarda al pati del Museu Arxiu i amb invitació prèvia, perquè l’aforament està acotat per les restriccions Covid.
L’elaboració del llibre de receptes va ser una proposta dels socis de l’entitat per mantenir viu l’esperit del grup mentre durin les restriccions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *