Els veïns del carrer Balmes de Calella ultimen els detalls de la seva revetlla, prevista per aquest dissabte

Amb moltes ganes i il.lusió, els veïns del carrer Balmes de Calella enllesteixen aquests dies els detalls de la seva festa de barri, prevista per aquest dissabte 25 d’agost. Un sopar popular a base de pa amb tomàquet i pernil ibèric, cava, begudes i coca de pastisseria.

Aquest és el menú per una festa que cada any aplega unes 250 persones, i que aquest any espera igualar la xifra. La música de ball anirà càrrec de Duet Ària. Ho ha explicat el portaveu dels veïns, Marcel Brugarola.

Fem el sopar, el cremat i després la música amb un grup molt maco i simpàtic de Calella. El preu és el mateix de cada any. Fem 15€ el pa amb tomàquet i pernil ibèric, la coca és el pastisseria, cava i també fem un cremat i un sorteig. Esperem que no ens plogui ! En cas de pluja el que fem és repartir el sopar. Com que els tiquets es treuen a la Merceria El Pedacet i molta gent ja s’ha apuntat, almenys que no perdin el sopar. Cada any rondem les 250 persones. Algun any hem arribat a les 300.

El sorteig és un dels moments àlgids de la festa, doncs gràcies a la generositat dels establiments del barri, es rifen un munt de premis.

Si us hi voleu apuntar, teniu temps fins dissabte al matí. Només cal anar a la merceria El Pedacet que trobareu al carrer Balmes cantonada Jovara de Calella i comprar el tiquet pel sopar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *