Els veïns i comerciants de Bruguera es mostren satisfets amb el nou disseny del carrer

IMG-6284

Dos trams del carrer Bruguera han quedat finalitzats després de les obres de renovació del paviment i de substitució de la xarxa de clavegueram i de les canonades. Es tracta dels trams compresos entre Sant Joan i Ànimes, on ara hi ha un nou paviment a dos nivells i pilones metàl·liques que separen la vorera del trànsit rodat.

Els propietaris dels establiments d’aquests dos trams de carrer coincideixen en valorar positivament el nou disseny del carrer, especialment per l’accessibilitat.

«La idea ha sigut bona, trobo que els canvis sempre són bons. Les places de pàrquing han desaparegut, però la gent ho ha agafat amb alegria, la gent passeja més, els cotxets poden passar […]»

«Ja sabem que quan comencen unes obres, a vegades es fan una mica llargues, per la feina que dóna arreglar-ho, però finalment ha quedat fantàstic, sobretot les voreres, són molt més amples […]»

«La veritat és que molt bé, per la meva feina que és de fisioteràpia i rehabilitació l’accessibilitat és molt bona, o sigui que per mi perfecte. L’únic que ara la gent s’ha de conscienciar que les coses s’han de cuidar, perquè mai com ara hi havia hagut tants orins de gos. Suposo que la cosa s’anirà calmant una mica […]»

Els veïns també estan satisfets amb la nova fesomia del carrer, tot i que afirmen que l’asfaltat es desgrana i que les rajoles no estan prou juntes.

«Sembla maco, mirant des del segon pis dius ‘Mira que maco’. Però ara noto que, a mesura que vaig caminant, em sembla que les rajoles no estan ben posades i m’hi entrebanco passant. Em queda la sabata enganxada. I això –l’asfalt– es desgrana molt, que abans no es desgranava […] Hi ha moltes rajoles que estan obertes, i quan plogui l’aigua es posarà a dins. Hi ha moltes que estan una mica obertes, no estan ben juntes»

«Bastant bé, m’agrada bastant. Les voreres són bastant grans i és un avantatge, perquè quan vaig tenir el meu fill no podia passar amb el cotxet, ara ha millorat molt. Han trigat una mica, però ho hem aguantat bé […]»

El tram comprès entre el carrer Ànimes i Amadeu està actualment en obres; un cop finalitzades tindrà el mateix disseny que els dos primers trams.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat