L’AVAH recapta 2.040 euros gràcies a la venda d’entrades del Festival Artístic Solidari

avah00000000

L’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital ha fet pública la recaptació benèfica obtinguda amb la venda d’entrades del Festival Artístic Solidari que es va celebrar diumenge a la Sala Mozart. Hi van actuar diverses escoles de música, dansa i teatre de Calella i Pineda de Mar. L’objectiu era aconseguir diners per a finançar un dels projectes sociosanitaris que duu a terme l’associació.

Carme Puig, de l’AVAH, ha donat a conèixer la xifra final de la recaptació del Festival Artístic Solidari. En una entrevista a l’Info Migdia, se n’ha mostrat molt satisfeta.

Vam aconseguir 2.040 euros, tot i que el dia no va acompanyar gens. Hi havia qui havia comprat l’entrada anticipada i d’altres que ho van fer allà mateix. La gent va respondre molt bé.

Puig ha recordat quin és el servei que l’AVAH presta als malalts que es troben en l’etapa de final de vida, i a les seves famílies.

És un dels quatre programes que fem, i aquest és per ajudar als malalts terminals que necessiten assistència a casa. També hi participa Oncolliga Calella i la Fundació Miquel Valls, des del 2018, cobrim el sou de la persona que acompanya als PADES i dona suport a les famílies que necessiten suport psicològic i altres tipus d’assistència més sanitària.

El Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) de l’AVAH ha atès prop de 500 malalts des que es va posar en marxa, a mitjans del 2012. El cost anual es deriva, bàsicament, del contracte dels professionals cuidadors que es desplacen a les cases.

L’associació cobreix les seves despeses amb donacions de particulars i empreses, i bona part amb les activitats benèfiques que organitza al llarg de l’any. La pròxima, per Nadal, serà un concert de música gòspel.

Fil de Gòspel ja ens havia fet un espectacle i hem acordat que vinguin a fer una cantada de gòspel però també de nadales. El 30 de desembre és una bona data per incloure aquesta activitat dins el programa nadalenc.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *