107 anys d’històries i anècdotes per explicar

‘Història i històries del CF Calella’ és el títol de la conferència que aquesta tarda (19.30h) es farà a l’Auditori Can Saleta presentada per David Garcia, actual president de l’entitat esportiva. La ponència l’organitza l’Associació Amics del Patrimoni Històric de Calella i comptarà amb dos expresidents del club, Francesc Montero i Josep Ros, i l’històric de la junta, Antonio Villaret.

Explicar la vida d’aquests 107 anys d’història que té l’entitat. Evidentment, haurem de fer us tast de pressa perquè hi ha un munt de coses per explicar i tindrem unes persones que col·laboren en el diàleg per anar introduint històries i anècdotes que han passat.

Històries i anècdotes que s’acumulen des de l’any 1917. Garcia diu que els participants en la conferència són un pou d’història viva.

D’històries dels 107 anys del club n’hi ha moltes perquè hem tingut reunions amb aquestes persones que són un pou d’història viva. Hi ha coses que fan gràcia, però les explicaran ells aquesta nit. Passarem un recull d’imatges en bucle.

La conferència l’organitza l’Associació Amics del Patrimoni Històric i l’entrada és lliure.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.