“En Jan Totlifan”: un espectacle de titelles sobre l’autonomia i l’amistat

JAN 1 20230314

La Cia L’Estaquirot Teatre aterra aquest cap de setmana a la Sala Mozart amb el seu premiat espectacle de titelles “En Jan Totlifan”. És la proposta familiar que s’inclou al Cicle Cultural que programa l’Ajuntament de Calella, adreçat a infants a partir de 3 anys, i que es podrà veure dissabte a la tarda. Venda anticipada d’entrades al portal entrapolis.com al preu de 6 euros.

Aquesta és la història d’un nen a qui de petit, a casa seva, li feien tot: des de cordar-li les sabates, a vestir-lo o tallar-li el menjar. Així que no li calia aprendre a fer res si ell no volia… Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, que també s’ocupava de tot. Fins que un dia va tenir prou diners i va marxar a viure tranquil a les Illes Verdes.

Ai las! En Jan no sabia si podria viure sense ajuda…. Així que va decidir emprendre un llarg viatge per anar-lo a trobar, travessant camps i ciutats, i llocs desconeguts per ell com una granja i un port. El que va passar és que, mica en mica, va anar aprenent moltes coses i quan va arribar al destí, se’n va adonar.

La Cia l’Estaquirot Teatre és la responsable d’aquesta creació de titelles dirigida al públic familiar, sota la direcció del polifacètic Guillem Albà i l’escenografia d’Alfred Casas, amb música de Ferran Martínez. “En Jan Totlifan” es veurà a la Sala Mozart, aquest dissabte 18 de març (18h). Podeu comprar anticipadament l’entrada clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *