En marxa les inscripcions per al Casal d’Estiu municipal

Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella organitza un any més el casal d’estiu municipal adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys. El gestiona l’empresa Jaumar Busca’t l’Aventura i funcionarà a l’Escola La Minerva de l’última setmana de juny fins la primera setmana de setembre. Les famílies poden inscriure’ls per setmanes o quinzenes, segons les seves necessitats, en horari de matí, tarda, o tot el dia. Una de les novetats d’aquest any és que s’oferirà el servei de càtering per als que es queden al menjador.

Martí Barrera, responsable de l’empresa que gestiona aquest recurs municipal, ha explicat a Ràdio Calella TV que les famílies podran seguir deixant els nens i nenes en horari de menjador (13 a 16h) portant-se la carmanyola.

Fins ara ho fèiem de carmanyola perquè la majoria de famílies ho preferia d’aquesta manera, i surt més econòmic. Aquest any també oferim servei de càtering d’una empresa que pràcticament fa totes les escoles del Maresme (…) El preu del servei de menjador de carmanyola és de 5 euros al dia en concepte del servei de monitoratge; 11 euros si es demana el càtering: són 5 euros del monitor i 6 de l’àpat.

El casal d’estiu començarà l’última setmana de juny i funcionaran fins la primera de setembre. L’horari de matí és de les 9h a les 13h, i de tarda, de 16 a 19h; amb servei d’acollida a partir de les 7.45h si hi ha un mínim de 5 usuaris. Les inscripcions que han començat aquesta setmana es podran fer per migdies o dies complets.

Barrera ha fet èmfasi en la tasca socioeducativa que fan els monitors del recurs, que tots tenen la titulació requerida per garantir la correcta atenció dels nens i nenes.

Respecte a les diferents cultures, maneres de pensar i de fer de tots; la participació i la cooperació, motivant-los per treballar en equips, que siguin empàtics i dialogants; i fomentar la reflexió.

Als tallers es treballaran diferents centres d’interés durant l’estiu, a l’estil de projectes curriculars, com els cinc sentits o l’esport i l’aventura. Es faran sortides cada 15 dies i unes colònies, el tercer cap de setmana de juliol, a Canyamars (Dosrius).

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Noelia Garcia ha dit:

    Hola, me gustaría saber si habrá casal este verano, gracias!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *