En Treball i na Cultura seran a Calella per celebrar diumenge el cinquè aniversari de Ciutat Gegantera

Les figures de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya tornaran a la nostra ciutat cinc anys després de la recordada celebració de la gran festa del món geganter. Se’ls farà una recepció a la Plaça Catalunya, a les 10 del matí, i sortiran en cercavila per Calella fins a la Plaça de l’Ajuntament. Allà, en Treball i na Cultura oferiran el seu ball protocol·lari.

I estaran acompanyats pels gegants de Calella, en Quirze i la Minerva. La colla de geganters anima a tots els seus ciutadans a sumar-se a la festa del cinquè aniversari, per la qual s’han preparat diversos actes infantils. Ho ha explicat el cap de colla, Emilio Gallego, a Ràdio Calella TV.

Podreu gaudir fins a les 12 una xocolatada popular i una festa infantil. Tot seguit, de la cercavila que farem pel carrer Església fins a la Plaça de l’Ajuntament. Allà, els gegants de Catalunya i els de la colla faran els balls respectius.

Calella va ser Ciutat Gegantera el maig del 2013 en una de les cites que hores d’ara encara recorda el món geganter. Hi van participar més de 130 colles del Principat i de l’exterior amb les seves figures. Excepcionalment també van desplaçar-se fins a Calella els Gegants de Barcelona, que surten de la capital en comptades ocasions. Tots ells van formar part d’una nombrosa i espectacular cercavila pels carrers de Calella, amb una plantada final que va omplir la Riera Capaspre.

Concerts, conferències i fins i tot una banyada gegantera van conformar la programació de Calella, Ciutat Gegantera que aquest diumenge celebrarà el seu cinquè aniversari.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *