Coneix l’agenda de competició esportiva pel cap de setmana

El CF Calella arriba a la darrera jornada de lliga depenent d’ell mateix per salvar la categoria. Sis jornades seguides sense perdre, han portat a l’equip de Jordi Cantano a una situació que pocs creien, ja que la dinàmica de l’equip en qüestió de resultats era molt negativa.

Aquest diumenge a les 12:00h, amb jornada unificada pel que fa a els horaris, guanyant al camp del Premià de Dalt els nostres en tenen prou per mantenir-se. En cas d’empat o derrota s’haurà d’esperar quin resultat obtenen la resta d’equips implicats a la lluita per la permanència.

Des del club s’ha fet una crida als aficionats a desplaçar-se fins a Premià per animar l’equip.

El CB Bàsquet Calella FMV, després de la derrota de la setmana passada afronta un play-off, al millor de dues victòries per poder mantenir la categoria, contra el Tiana.

Els de Paco Garcia jugaran el primer partit a Calella diumenge a les 18:45h. El segon partit es disputarà el proper cap de setmana a la pista del Tiana. En cas d’arribar al tercer partit, aquest es jugaria a Calella.

La Unió Esportiva Handbol Calella, jugarà a Sabadell el partit de tornada de Copa el diumenge a les 10:30h. Els de Salva Puig, tenen la pràcticament impossible missió de remuntar 8 gols del partit d’anada.

Aquest cap de setmana, les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella, seran l’escenari dels campionats de Catalunya absoluts i adaptat d’aquest esport. En aquest campionat hi haurà participació calellenca.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.