Òmnium Alt Maresme inaugura aquest dijous la seva seu

Una família pinedenca ha cedit gratuïtament a Òmnium Alt Maresme un local perquè hi estableixin la seva seu social. Està ubicat al carrer Montpalau, és ampli i disposa d’espais per a conferències i magatzem, i s’inaugurarà aquest dijous a les 20h. Amb motiu de l’obertura de la seu, Xavier Antich, de la junta nacional, oferirà una conferència sobre la desobediència civil no violenta.

El portaveu d’Òmnium Alt Maresme, Jaume Planas, ha agraït des de Ràdio Calella TV la cessió feta per la família pinedenca propietària del local.

És un local molt gran: té una sala de conferències, secretaria, magatzem, també espai per a exposicions… Ens donarà molta força per treballar. Ens ho cedeix una família de Pineda de Mar i de forma gratuïta, la col·laboració és impressionant.

La inauguració serà a les 20.00h però abans es podrà visitar les diverses exposicions que s’han instal·lat a la seu: Judici a la democràcia, Vescomptat de Cabrera i Imatges de l’Alt Maresme, un recull de fotògrafs de Pineda de Mar.

L’acte d’obertura de portes comptarà amb la presència de Xavier Antich, de la junta nacional d’Òmnium Cultural, que seguidament pronunciarà una conferència sobre la desobediència civil no violenta com a estratègia de resposta a la repressió.

Vindrà en Xavier Antich que és filòsof, sociòleg i un referent de la lluita no violenta. Aquesta és una de les línies de treball que ha marcat Òmnium per ajudar a la gent de carrer que vol saber com ha d’actuar a partir d’ara, i sobretot a partir de la sentència.

La regidora de Cultura de Pineda de Mar també ha confirmat l’assistència a l’acte. La seu d’Òmnium Alt Maresme, al número 12 del carrer Montpalau de Pineda de Mar, estarà oberta al públic dues tardes a la setmana, els dies encara per concretar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *