Encara no hi ha data per el trasllat de l’escola Salicrú

Escola Salicrú, arxiu
Escola Salicrú, arxiu

Ensenyament ha delegat en la direcció de l’Escola Carles Salicrú la decisió sobre quan i com es farà el trasllat a les noves instal·lacions de la Fàbrica Llobet-Guri. Així ho han confirmat fonts del departament. Des de l’escola han demanat una reunió amb l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Calella per concretar aquesta operació, que es podria realitzar a partir del pròxim mes de març, quan està previst que finalitzin les obres de rehabilitació de la fàbrica, tal com ha anunciat la tinent d’Alcaldia de Gestió Patrimonial.

La cap d’estudis del Salicrú, Laura Pagès, ha explicat que, tot i que no tenen prou informació, tot apunta a que podran canviar d’emplaçament entre març i abril de l’any que ve.

“Actualment sabem que les obres van dins del termini previst. Sembla que estan anat a bon ritme i, per tant, sembla que no s’allargaran en el temps, el que passa és que no podem concretar encara res. El que ens van assegurar aquest estiu, al mes de juliol, quan vam anar a fer una visita a la obra i ens van ensenyar una mostra, i ens van comentar que podíem comptar que al tercer trimestre ja el faríem a baix, el que passa que de moment no podem concretar quin cap de setmana o en quins dies es podrà dur a terme aquest trasllat. És molt ampli, però comptem que entre març o abril, suposo que si tot va bé i segueix anant bé com fins ara, podrem trobar un espai per poder fer el trasllat per baixar cap a baix”

Segons la primera tinent d’Alcaldia i responsable d’Educació i Gestió Patrimonial, Núria Parella, les obres de rehabilitació de l’espai avancen segons el previst, per això des de l’escola esperen poder especificar la data del trasllat en les properes setmanes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat