Enguany el 15è Open d’Handbol Platja Ciutat de Calella inclourà totes les categories

Imatge d'arxiu

Aquest divendres arriba a la platja de Garbí el 15è Open d’Handbol Platja Ciutat de Calella que es disputarà fins diumenge 7 de juliol.

Ens ho explica Albert Itchart, president del Club Handbol Platja Calella.

Aquest any com a novetat tenim que fem íntegrament totes les categories. Fem categories de base i sènior. Fins ara, en les 14 edicions anteriors, ens havíem centrat en les categories sèniors, i aquest any porten la categoria base aquí a Calella. El nombre d’equips creix amb els equips base, de manera que el moviment que hi haurà a la platja de Garbí serà molt més elevat que altres anys.

La gent de la UEHC al bar, el bon ambient i l’espectacle de l’handbol platja en un espai únic a tocar del Far referma un any més el futur de l’handbol platja català.

En el seu 15è any fan un pas endavant ampliant les categories i les activitats d’aquest torneig ja conegut, que ens explica Itchart.

Comencem el divendres al migdia i acabem a les 21h, i també es farà una Master Class de Zumba, que organitzem nosaltres i es farà a la zona del torneig. El dissabte juguem de 9 a 21h, i el diumenge es comença a les 9 del matí i acaba al voltant de les 16h. A partir de les 12h es fan les finals dels diferents torneigs.

Un cap de setmana per viure un esport que poca gent coneix. Un esport ràpid amb molt d’espectacle i vistós.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *