Ensenyament reforçarà l’edifici de l’Institut Bisbe Sivilla

S’està pendent d’adjudicar els treballs de millora estructural de l’edifici de l’institut públic calellenc, on s’hi ha detectat un problema de piritosi. Igualment, està previst renovar el paviment de l’escala d’accés principal al centre. S’hi farà una inversió de 229.380,90 euros.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya aprofita novament les vacances escolars de l’estiu per fer una posada a punt dels equipaments educatius del país. Enguany amb una inversió global de més de 7 milions d’euros.

Un pessic important d’aquesta partida anirà destinada a continuar amb les actuacions de reforç estructural de l’edifici de l’Institut Bisbe Sivilla, afectat d’una patologia de la construcció anomenada piritosi. En concret, 229.380,90 euros que es destinaran a reforçar part de la façana de l’edifici.

Ensenyament ha confirmat a Ràdio Calella TV que s’actuarà a la façana est de l’institut i que la partida servirà també per renovar el paviment de l’escala d’accés principal del centre.

A l’espera d’adjudicar els treballs, Ensenyament ha garantit que estaran enllestits abans de l’inici del pròxim curs lectiu, al setembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *