La Volta segueix treballant perquè el 23 de març arrenqui l’edició número 100 des de Calella

VOLTA00000000

En plena crisi del coronavirus, i quan s’espera que el nombre de casos pugui créixer de forma notable en els pròxims dies i setmanes al conjunt de l’Estat; la Volta continua treballant segons el calendari previst i amb la idea que els ciclistes comencin a rodar el pròxim 23 de març des de Calella. Així ho ha assegurat el president de la Volta, Rubèn Peris, en declaracions a TV3. Amb tot, es mostra prudent i a l’expectativa de com pugui evolucionar l’expansió del virus.

Peris ha fet unes declaracions públiques en què es mostra prudent i diu que seguiran amatents a l’evolució de la crisi del coronavirus.

“Estem treballant amb l’objectiu de començar el dia 23 a Calella, però sí que vivim amb el neguit de tot el que està passant. Ni oficialment ni directament hem rebut cap trucada ni hem tingut cap insinuació, però hem d’estar amatents. És important veure com evoluciona la París-Niça, i crec que serà una pedra de toc important.”

Aquesta ha de ser una edició especial de la Volta en complir-se les 100 edicions. Serà l’última que s’iniciarà a Calella, amb etapa amb sortida i arribada a la ciutat, després nou anys de col·laboració.

Des de l’organització de la prova es continua treballant segons el previst i, de fet, la setmana passada es va fer l’acte de presentació dels mallots que lluiran els líders de les quatre classificacions, el del millor català i el commemoratiu del centenari. Igualment es compta amb la participació dels millors corredors del pilot internacional, entre els quals Chris Froome, Alejandro Valverde, Nairo Quintana i Miguel Ángel López, el vigent campió de la prova.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat