ERC amplia l’executiva local i Matas en serà la portaveu

Incorpora la cap de llista per a les municipals del 2019, Iolanda Matas, que assumeix el càrrec de portaveu de la secció local. Hi haurà dues noves secretaries d’organització: la de dinamització, que tindrà Josep Maria Codinach al capdavant, i la de nova ciutadania, a càrrec de Juliana Montilla. Belén de Lózar s’ocuparà de la secretaria de la dona i José Ruiz, de sostenibilitat.

L’executiva local s’ha renovat amb cinc noves incorporacions. El partit republicà busca així més transversalitat i participació a partir de membres que provenen de diferents sectors, activitats i associacions de la ciuta, perquè aportin noves idees. Tot plegat amb l’objectiu de traslladar-les al projecte polític amb el qual es presentaran a les eleccions municipals del 2019. Ho ha explicat la nova portaveu local, Iolanda Matas.

Ampliar l’executiva permetrà descarregar alguns dels membres que tenien responsabilitats duplicades i també incorporar gent nova, militant des de les eleccions del 21 de desembre, i fer gran la base i entrar aire fresc amb noves idees i ganes de treballar. Que s’intentaran plasmar en el programa electoral.

La resta de càrrecs de l’executiva d’ERC a Calella es mantenen. La presidència de la secció local continua en mans d’Òscar Ojer, la secretaria d’Organització per a Jordi Sitjà i la de finances per a Montserrat Laliga. Esteve Sebastià continua sent el secretari d’imatge, comunicació i participació; i Pilar Rocafort en l’àmbit de política municipal i coordinació de consells. Miquel Pérez és la persona de suport tècnic municipal, Carles Sánchez s’ocupa de les relacions amb les entitats locals i Pau Pujol és el representant de Joventut República. Cristina Gómez continua com a representant del Grup Municipal a l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *