Calella per la Independència recuperarà la normalitat en la commemoració de la Diada

ANC DIADA 20220715

“Tornem-hi per vèncer: Independència” és el lema que ha presentat l’ANC per a la Diada del 2022. Està estampat en la samarreta que es distribuirà per les territorials i altres punts de venda, a més de la botiga virtual, perquè la gent la porti a la manifestació que es farà pels carrers de Barcelona coincidint amb l’Onze de Setembre. Calella per la Independència prepara la logística per empènyer a què la reivindicació prengui força i sigui multitudinària.

A partir d’agost, la territorial local de l’ANC disposarà de les samarretes de la Diada del 2022, de color negre i amb text blanc, que pretenen simbolitzar el que es coneix com la bandera negra catalana. Una estelada cobreix la part frontal i, al darrera, les sigles 11-S i 1-O. Josep Barri, portaveu de Calella per la Independència, ha comentat la simbologia de la indumentària, que es podrà comprar per 15 euros al seu local del carrer Sant Pere.

La samarreta porta el lema “Tornem-hi per vèncer: Independència” i de color negre, que no és habitual, però que representa l’esperit de no rendició i lluita (…) Calculem que a principis d’agost les tindrem a la venda al local, que ara obre els dissabtes al matí però ampliarem l’horari a mesura que ens acostem al setembre.

Des de Calella per la Independència es farà campanya perquè la pròxima mobilització de l’Onze de Setembre sigui reeixida, facilitant novament el desplaçament a Barcelona, on es farà la manifestació unitària de l’independentisme.

Barri també avança que la seva intenció és recuperar la marxa de torxes perquè la commemoració sigui, en el seu conjunt, de plena normalitat.

Organitzarem el desplaçament amb autocar, farem la publicitat per ser quants més millor; i la intenció és també recuperar la marxa de torxes que feia tres anys que no celebràvem sigui per la Covid o el mal temps. No sé si amb revetlla o no; però estem decidits a normalitzar els actes que sempre hem fet per la diada de l’Onze de Setembre.

L’ANC prepara una jornada reivindicativa per l’Onze de Setembre que aglutini l’independentisme i impulsi el moviment de cara al futur. En aquest sentit, s’apel·la a la unitat de les forces independentistes, que són majoritàries al Parlament de Catalunya, per avantposar els objectius del país als seus propis interessos.

Ja que s’ha perdut en part la confiança amb els tres partits del 52%, des de l’ANC es vol intentar recuperar la unitat. Agafar-los i dir-los que la ciutadania està disposada a tirar endavant i que ho hem de fer plegats. Que si ara tenen problemes que es posin les piles per recuperar allò que vam estar a punt d’aconseguir l’1 d’octubre.

L’avançament dels actes per a la Diada del 2022 es va fer en un acte a Barcelona a càrrec de la presidenta i el vicepresident de l’ANC, Dolors Feliu i Jordi Pesarrodona; al qual també hi va assitir el president de l’AMI, Jordi Gaseni.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *