ERC demana dinamitzar el comerç local a través d’una APEU

apeu

Els republicans ho sol·licitaran desprès que el passat 18 de desembre el Ple del Parlament de Catalunya aprovés, amb un 88% del suport de la cambra, la llei que regula les Àrees de Promoció Econòmica i Urbana (APEUs). Una eina de promoció i millora de la competitivitat de les àrees econòmiques basada en la col·laboració publicoprivada, per potenciar el comerç local situat dins de les trames urbanes en les quals intervenen tant els comerciants com l’administració.

Des de ERC remarquen que històricament a Calella no hi ha hagut mai una visió global de la promoció econòmica de la nostra ciutat i que per tant, aquest model s’ha de canviar. Xavier Ponsdomènech, portaveu de ERC Calella, ha detallat alguna de les actuacions que podria portar a terme aquesta associació.

L’impuls de l’activació urbana turístic comercial, és a dir, no anar per separat i ajuntar-ho tot, organització d’esdeveniments i activitats de dinamització, publicitat d’espectacles, creació d’inversions per millorar el mix comercial i reduir els locals buits, activitats per reforçar la responsabilitat social empresarial, millora de la neteja, senyalització i il·luminació, la digitalització, millora a l’entorn urbà i promoció d’activitats a l’espai públic, publicitat, espectacles, i formació pel desenvolupament de les activitats i el reforç de la seguretat

L’agrupació local d’Esquerra demanarà en la propera convocatòria de la taula de comerç que es promogui la creació de l’APEU per tal de dinamitzar l’activitat comercial a Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat