ERC demana «realisme» a l’hora de calcular les despeses de certes partides de l’Ajuntament

Com les dedicades a triatlons o a altres festes populars i activitats culturals, ja que tanquen l’any havent multiplicat el pressupost previst inicialment.

Així ho va fer notar la portaveu del grup republicà, Cristina Gómez, a la sessió ordinària del Ple Municipal, que va fer un repàs a les dotacions inicials i finals de les dues partides durant els últims 4 anys.

El prec que els fem és que, com que ara estem a punt d’elaborar el nou pressupost, fer un exercici de realisme en relació a determinades partides que històricament, i s’ha d’entendre històricament des de que vostès governen, sempre són partides que acaben absolutament per sobre de la previsió inicial, i més o menys en la mateixa mesura. Per exemple, la partida de despeses diverses de triatlons, la dotació inicial era de 50 mil euros i l’acabem tancant amb 177 mil euros. Una altra, per exemple, la partida corresponent a altres despeses de festes populars i activitats culturals, cada any ens passa el mateix i ja entenem que pot haver un tema de gestió, però no entenem que hi hagi un patró que es vagi repetint al llarg del temps en aquest sentit. Inicialment, en el pressupost del 17 s’havien previst 180 mil euros i acabem tancant havent-nos gastat 300 mil euros.

El tinent d’Alcaldia d’Hisenda, Jordi Sitjà, va exposar que al Pressupost 2018 s’ha dotat la partida de triatlons amb 150 mil euros, un fet que, segons Sitjà, regularitza una de les partides que es veuen proppassades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *