ERC fixa com a prioritària la millora de la zona de Valldenguli

ERC-LOGO

ERC demanarà al Govern Municipal de l’Ajuntament de Calella que el pressupost del 2016 inclogui la millora de la zona de Valldenguli. Tot i que el partit ja en va fer una proposta durant la campanya electoral, s’ofereix ara a treballar de la mà de l’executiu local per fer una diagnosi de les mancances del sector i escoltar les reivindicacions veïnals, per llavors establir una priorització de les actuacions a desenvolupar-hi. La líder d’ERC de Calella, Cristina Gómez, ha recordat el seu objectiu de treballar per a una ciutat sense desigualtats i, en aquesta línia, que es descentralitzin les inversions cap a una zona que considera ha estat oblidada.

El Grup Municipal d’ERC creu que el pressupost municipal del 2016 ofereix l’oportunitat de resoldre les deficiències de la zona de Valldenguli, on hi ha els apartaments Codina. Van posar-hi l’accent durant la campanya electoral i ara recuperen la proposta a les portes de l’elaboració dels comptes per a l’exercici vinent. La seva voluntat és arrencar el compromís del Govern Municipal (CDC i PSC) d’executar actuacions de millora de l’entorn, la via pública i els serveis. Els beneficis, ha recordat la portaveu republicana, Cristina Gómez, seran per als veïns, per a les persones que hi passen per accedir a la zona residencial i els turistes que es dirigeixen caminant al Far i a les Torretes.

És per això, que en primera instància, han demanat reunir-se amb el regidor de districte, Josep Torres (PSC). “Ens consta que s’ha trobat amb els veïns i tenim interès de participar-hi directament, i demanem que posteriorment també hi hagi una trobada amb els veïns per concretar les propostes i així garantir-ne la inclusió en el pròxim pressupost”, ha dit Gómez.

ERC es presenta oberta a definir quina ha de ser la intervenció a la zona de Valldenguli. “No volem que se’ns acusi de tirar pel dret sense facilitar el diàleg o de recollir propostes que no s’adiuen amb les reivindicacions veïnals”, ha dit Gómez. Amb tot, tenen identificades les principals problemàtiques i una és el pas de vianants que pateix inundacions quan plou. “També l’asfaltat de carrers i voreres, el manteniment de les parets que donen a la Riera Capaspre o, tal i com proposàvem, crear un parc infantil i millorar la zona verda d’entrada als apartaments Codina”, ha indicat.

La líder republicana espera que el Govern Municipal s’avingui a parlar i confia en arribar a una bona entesa davant la importància de les actuacions que es proposen.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat