Endesa reforma les subestacions de Calella i Tordera

endesa

Endesa ha reformat amb una inversió de 30.000 euros les subestacions de Calella i Tordera, que donen servei a 15 municipis de les comarques del Maresme i la Selva. L’actuació ha consistit en la instal·lació de tres noves bateries de corrent contínua de tecnologia digital.

Més potència i més capacitat és el que s’ha aconseguit amb la reforma de les subestacions que Endesa té a Calella i Tordera. Amb una inversió de 30.000 euros, aportada íntegrament per la companyia, s’ha incorporat una bateria de nova tecnologia digital a la instal·lació calellenca i s’han substituït les dues a la que hi havia a Tordera. El nou element tecnològic consta d’un mòdul de 105 ampers hora d’intensitat, la qual cosa millora els serveis auxiliars de la instal·lació elèctrica.

Els treballs beneficien els municipis de Calella, Canet, Palafolls, Pineda, Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol, Santa Susanna i Tordera. També el servei que es presta a sis poblacions de la Selva, entre elles Lloret i Blanes. Entre tots, sumen 84.923 clients.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat